Zoeken in de website

Promotie

Als uw winkelgebied of bedrijventerrein het Keurmerk Veilig Ondernemen heeft behaald, wilt u dit natuurlijk ook kenbaar maken aan het winkelend publiek of bezoekers van het bedrijventerrein. Daarvoor kunt u gebruikmaken van de volgende promotiematerialen. Bestelinformatie vindt u onderaan de pagina.

Logo

Het logo Keurmerk Veilig Ondernemen kunt u opnemen in uw eigen communicatie-uitingen.  

Download JPG-bestand
Download EPS-bestand (565 KB)

 

Sterren

Voor het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (certificaat ‘Basis Samenwerken’) krijgt een winkelgebied de 1e ster van het CCV. Bij elke hercertificering (certificaat ‘Continu Samenwerken’) volgt een volgende ster, tot een maximum van 5 sterren. Zo kunt u van elke certificering een nieuw communicatiemoment maken.

 

Stoeptegel

Met een stoeptegel laat u bezoekers zien dat het winkelgebied in het bezit is van het Keurmerk Veilig Ondernemen. U creëert een mooi persmoment door de burgemeester samen met de werkgroepleden de stoeptegel te laten plaatsen.   

Afmetingen: 30 x 30 cm
Soorten: 1e t/m 5e ster
Prijs: € 60,- excl. BTW per stuk (incl. verzending)

 

Raamstickers

Laat alle ondernemingen in het gebied een sticker op het raam plakken, zodat zowel de ondernemers zelf, hun medewerkers als de klanten zich bewust zijn van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Afmetingen: 10 x 16,5 cm
Soorten: 1e t/m 5e ster
Prijs: € 0,40 excl. BTW per stuk (incl. verzending)

 

Certificaten

Tijdens een officiële uitreiking kunt u een certificaat uitreiken aan de betrokken partijen voor het behalen van de 1e, 2e, 3e, 4e of 5e ster.Afmetingen: A4
Soorten: 1e t/m 5e ster
Prijs: € 0,40 excl. BTW per stuk (incl. verzending)

 

Bestellen

Wilt u promotiematerialen bestellen? Mail uw bestelling naar kvo@hetccv.nl

Uitgelicht

Bestellen?

Wilt u promotiematerialen bestellen? Mail ons uw bestelling

Bestel